ACTIE: €10,- korting op onze limited edition: XO Anniversary Rum – Klik hier voor meer informatie

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Spice & Sea Salt
Organic Coconut
Pink Grapefruit
Queen Pineapple
Lemon & Leaf
Sweet Orange
Spirited Union
Good Spiced
Aruba Ariba
Freedom Spice
2024-XO-Anniversary-Rum
Pink Rum & Rose Lemonade
Pineapple Rum & Ginger
Panama Reserve Rum
Honey
Cocktail Workshop
Spirited Union Distillery
Distilleer Workshop
Groepsboekingen
Gift voucher

Cocktail Workshop

Distilleer Workshop

Groepsboekingen

Nieuws

Fondsenwerving voor AMAZON WATCH – bescherming van de Amazone tegen ontbossing

ondersteunen we de Amazon Watch

Om het regenwoud te beschermen en de rechten van inheemse volkeren te bevorderen

Omdat we werken met natuurlijke ingrediënten, wegen we voortdurend de voor- en nadelen af tussen de milieunormen en onze kwaliteitsnormen. Daarom werken we actief samen met onze familie van lokale producenten en importeurs, waarbij we hun passie voor kwaliteit en zorg voor het milieu omarmen en via één procent voor de planeet lokale projecten ondersteunen die iets teruggeven aan de gemeenschappen waar we onze grondstoffen vandaan halen. Dit jaar doneren we aan Amazon Watch, een non-profitorganisatie die in 1996 is opgericht om het regenwoud te beschermen en de rechten van inheemse volkeren in het Amazonegebied te bevorderen. Ze werken samen met inheemse en milieuorganisaties in campagnes voor mensenrechten, bedrijfsverantwoordelijkheid en het behoud van de ecologische systemen van de Amazone.
Regenwouden ondersteunen ons. Ze helpen het wereldklimaat te reguleren en zijn essentieel voor het behoud van de kwetsbare balans van de aarde. Het Amazoneregenwoud is het grootste en meest biodiverse tropische regenwoud ter wereld. Het herbergt een derde van de planten- en diersoorten op aarde en produceert een vijfde van al het stromende zoetwater. Amazon Watch streeft naar een wereld waarin de collectieve rechten van inheemse volkeren en de rechten van de natuur worden gerespecteerd, en waar gezonde bossen, biodiversiteit en het wereldklimaat volledig worden beschermd door overheden, bedrijven en de burgermaatschappij.
De Amazone herbergt ook zeldzame en heerlijke botanische ingrediënten waar wij onze grondstoffen vandaan halen. En omdat de Amazone elk jaar 2,4 miljard metrische ton aan koolstof verwijdert, willen we het ecosysteem beschermen waaruit we onze grondstoffen halen. De huiveringwekkende waarheid is dat het kantelpunt voor het Amazone regenwoud is bereikt. Moedige en onmiddellijke acties zijn nodig om van het kantelpunt een keerpunt te maken.

Selecteer een Afleverpunt

Welkom bij
Spirited Union

Om toegang te krijgen tot onze website, moet je 18 jaar of ouder zijn.

Ben je 18 jaar of ouder?