NU BESCHIKBAAR: Bestel onze  Panama Reserve Rum exclusief online. Klik hier voor meer informatie.

Spice & Sea Salt
Organic Coconut
Pink Grapefruit
Queen Pineapple
Lemon & Leaf
Sweet Orange
Spirited Union
Good Spiced
Aruba Ariba
Freedom Spice
Pink Rum & Rose Lemonade
Pineapple Rum & Ginger
Panama Reserve Rum
Honey
Cocktail Workshop
Spirited Union Distillery
Distilleer Workshop
Groepsboekingen
Gift voucher

Cocktail Workshop

Distilleer Workshop

Groepsboekingen

Nieuws

We hebben ons aangesloten bij 1% FOR THE PLANET en werken naar een betere planeet.

We belasten onszelf 1% voor een betere planeet.

We hebben ons aangesloten bij 1% FOR THE PLANET en werken naar een betere planeet.

Bij Spirited Union Rum Co pleiten we voor transparantie en traceerbaarheid. Daarom hebben we ons aangesloten bij 1% for the planet en belasten we onszelf met 1% van onze omzet om terug te geven aan lokale impactprojecten voor een betere planeet. De organisatie begon toen twee zakenmannen elkaar ontmoetten en een band opbouwden door hun gedeelde liefde voor de natuur. Beseffend dat ze de verantwoordelijkheid hebben om onze planeet te beschermen, besloten ze 1% van hun omzet terug te geven aan het milieu – of ze nu winstgevend waren of niet.

Opgericht in 2002 door

Patagonia oprichter - Yvon Chouinard

In 2002 hebben Yvon Chouinard, oprichter van Patagonia, en Craig Mathews, oprichter van Blue Ribbon Flies, 1% for the Planet opgezet. Hiermee zijn ze een wereldwijde beweging gestart om bedrijven en individuen te inspireren om milieuproblemen te ondersteunen via jaarlijkse lidmaatschappen en dagelijkse acties. Bij Spirited Union Rum Co pleiten we voor transparantie en traceerbaarheid. Daarom hebben we ons aangesloten bij 1% for the planet en belasten we onszelf met 1% van onze omzet om terug te geven aan lokale impactprojecten voor een betere planeet. Het idee is eenvoudig: omdat bedrijven profiteren van de natuurlijke hulpbronnen die ze uit de aarde halen, moeten ze die hulpbronnen beschermen. Sinds het begin hebben ze meer dan $435 miljoen gecertificeerd aan goedgekeurde milieupartners.

Teruggeven aan

Lokale impact ondersteunen

Bij Spirited Union ondersteunen we dit eenvoudige idee om de bronnen van onze grondstoffen te beschermen. Immers, bij het produceren van iets ontstaat altijd een CO2-voetafdruk. Daarom is het de verantwoordelijkheid van elke producent om deze voetafdruk te minimaliseren – het 1% fonds is een positieve stap in de goede richting.

Selecteer een Afleverpunt

Welkom bij
Spirited Union

Om toegang te krijgen tot onze website, moet je 18 jaar of ouder zijn.

Ben je 18 jaar of ouder?