ACTIE: €10,- korting op onze limited edition: XO Anniversary Rum – Klik hier voor meer informatie

Search
Close this search box.
Spice & Sea Salt
Organic Coconut
Pink Grapefruit
Queen Pineapple
Lemon & Leaf
Sweet Orange
Spirited Union
Good Spiced
Aruba Ariba
Freedom Spice
2024-XO-Anniversary-Rum
Pink Rum & Rose Lemonade
Pineapple Rum & Ginger
Panama Reserve Rum
Honey
Cocktail Workshop
Spirited Union Distillery
Distilleer Workshop
Groepsboekingen
Gift voucher

Cocktail Workshop

Distilleer Workshop

Groepsboekingen

Nieuws

Wij zijn actief supporter van BONSUCRO, die zich inzet voor duurzame suikerrietproductie

voor verantwoorde suikerrietproductie

Bonsucro

Aangezien suikerriet de basis vormt van elke rum die we maken, zijn we een actief lid geworden van Bonsucro. Een organisatie die zich inzet voor een verantwoorde suikerrietproductie door middel van onderwijs en lokale impactprojecten. Bonsucro is het toonaangevende mondiale duurzaamheidsplatform en de standaard voor suikerriet, een van ‘s werelds belangrijkste gewassen.
Spirited Union

Toonaangevend mondiaal duurzaamheidsplatform

Gezamelijk duurzaamheid versnellen

Ons doel is om gezamenlijk de duurzame productie en het gebruik van suikerriet te versnellen. Het brengt meer dan 280 leden uit meer dan 50 landen bijeen om kritieke uitdagingen in de suikerrietsector aan te pakken en zowel prestaties als impact te bevorderen via ons systeem van duurzaamheidsnormen. Het werkt voor alle suikerrietproducten en derivaten: suiker, ethanol, melasse en bagasse, in zowel traditionele als nieuwe marktsectoren. Van suiker en alcohol tot biobrandstoffen en bioplastics. Bonsucro voldoet aan de ISEAL-code: het systeem is onafhankelijk geëvalueerd volgens de ISEAL-codes voor goede praktijken, een wereldwijd erkend kader voor effectieve, geloofwaardige duurzaamheidssystemen. Meer informatie is beschikbaar op www.isealalliance.org.

Selecteer een Afleverpunt

Welkom bij
Spirited Union

Om toegang te krijgen tot onze website, moet je 18 jaar of ouder zijn.

Ben je 18 jaar of ouder?